Eigentijds, dynamisch & transparant

Think Legal is een eigentijds en dynamisch advocatenkantoor dat u bijstaat in de verdediging van uw private of professionele belangen. We combineren de ervaring en expertise van grotere kantoren met de voordelen van een kleinschaliger praktijk. Bij ons vindt u geen complexe hiërarchische structuren; wij leggen de nadruk op direct contact met de cliënt.

Bij Think Legal maken we duidelijke afspraken over onze aanpak en tarieven. Met aandacht voor precisie en een pragmatische aanpak, buigen we ons over de dossiers die voor u van belang zijn.

Wij geloven sterk in de rol van advocaat als raadgever en vertrouwenspersoon.

Of u nu een dreigend probleem ziet aankomen, momenteel met een probleem kampt, of toekomstige problemen wilt voorkomen, het is belangrijk om actie te ondernemen. De bijstand en het advies van een toegewijde vertrouwenspersoon kunnen zeker een oplossing bieden.

Neem contact op

Dit is ons team

Stuk voor stuk experts in wat ze doen

Vacature
Gedreven advocaat met focus op familierecht

Ben jij een ambitieuze advocaat met een passie voor familierecht? Heb je een frisse kijk op juridische uitdagingen en ben je op zoek naar een dynamische omgeving waarin je kunt groeien en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een toonaangevend advocatenkantoor? Dan is Think Legal op zoek naar jou!

Download vacature

Vacature
Gedreven advocaat
met focus op aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht

Ben jij een ambitieuze advocaat-stagiair(e) of tableau-advoca(a)t(e) met een passie voor aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, bouwrecht, huurrecht en verkeersrecht? Heb je een frisse kijk op juridische uitdagingen en ben je op zoek naar een dynamische omgeving waarin je kunt groeien en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een toonaangevend advocatenkantoor? Dan is Think Legal op zoek naar jou!

Download vacature